Добротворни турнир у стоном фудбалу

Приликом недавне посјете Косову и Метохији и испоруке друге донације добротворне помоћи из пројекта „Задужбина за Косово и Метохију“, једна од породица које смо обишли били су и Ристићи из Јањиних Вода код Обилића. Увјеривши се у како тешким условима живи ова скромна петочлана породица са троје дјеце, одлучили смо се да им додатно помогнемо. У сарадњи са Хуманитарном организацијом „Сви за Космет“, по први пут у Бањалуци организујемо добротворни турнир у стоном фудбалу, популарним човицама. Сав приход остварен на турниру намијењен је породици Ристић за завршетак радова на кући.

Пропозиције за учешће на турниру су једноставне. Екипу чине 2 члана, мушког, женског или комбинованог састава. Игра се са 5 лоптица, а у сљедећи круг такмичења се пласира екипа која прва постигне 3 поготка. Котизација износи 5 КМ по играчу или 10 КМ по екипи, а пријаве и уплате примамо до почетка турнира.
У „Стакленцу“ ће бити постављена и кутија за добровољни прилог, а сви који желе да помогну породици Ристић, а нису у могућности да дођу – своју донацију могу уплатити на:

 

Дођите да се дружимо, такмичимо, запјевамо, дегустирамо вино из Велике Хоче и помогнемо Ристићима. Спортски резултат је наравно у другом плану.

Позивамо вас да подржите породицу Ристић, једну од породица-чувара србског имена на Косову и Метохији. 

Парк Петар Кочић,
Музички павиљон „Стакленац“,
Субота, 14.12.2019. љ.Г.,
18ч

НЕМА ПРЕДАЈЕ!