Добротворна акција у „Темпу“ и „Меркатору“

Помаже Бог!

Обавјештавамо Вас да Србско сабрање Баштионик са ученицима ОШ „Бранко Радичевић“, а уз благослов Епископа Бањалучког Господина Јефрема, у вријеме Божићног поста организује добротворну акцију прикупљања помоћи под називом „Будимо људи“, за угрожне породице у нашој епархији. Помоћ ће у сарадњи са парохијским свештеницима првенствено бити подијељена породицама са више дјеце.

У сриједу, 26.12. у периоду од 10-20 часова, заједно са ученицима Основне школе „Бранко Радичевић“, организујемо прикупљање помоћи у објекту мегамаркета „Темпо“ (улица Ивана Г. Ковачића бб).

У петак и суботу, 28. и 29.12. помоћ ћемо прикупљати у Тржном центру „Меркатор“ (Борик) у периоду од 10-20 часова. У складу са својим могућностима, у корпу са натписом „Будимо људи“, дарујте бар један од потребних артикала: брашно, уље, шећер, тјестенину, рижу, пасуљ, конзервирана храну, сухомеснати производ, слаткиш, средство за хигијену, школски прибор, зимску гардеробу, играчку…

Вашу помоћ можете донијети и у сједиште Баштионика које се налази у Тржном центру хотела „Видовић“- Јеврејска улица, књижара „Ризница“ или нам се јавите на тел 051/211-802.

Прикупљање помоћи траје до 03.01.2013. године, а подјела породицама 04. и 05. јануара 2013. године.
Учинимо мало напора да празник Христовог рођења и радост Божића осјете они који приме помоћ, као и они који је дају.