Почетак кампање „Постани задужбинар Косова и Метохије“

Позивамо вас да подржите нашу кампању „Постани задужбинар Косова и Метохије“ путем трајног налога или позивом на број 17766. Кампању ћете моћи видјети на лед билбордима у Бањој Луци, Приједору, Добоју, Бијељини, Источном Сарајеву и Требињу.

Позовите и ви 17766 и постаните задужбинари Косова и Метохије!

Ове активности су осмишљене да прошире информације о важном раду Задужбине за Косово и Метохију и да га учине видљивијим широм Републике Српске. Планирамо да водимо кампању која ће бити више каналска. Билборди ће бити приказани на стратешким локацијама широм Републике Српске, а информације о Задужбини и њеном раду биће доступне на нашим друштвеним мрежама, Јутјуб каналу и сајту www.bastionik.org.

Током наредних десет дана, широм Републике Српске ће бити актуелна кампања „Постани задужбинар Косова и Метохије“, подржите и ви на начин да дијелите информације са својом породицом, пријатељима и колегама о Задужбини, али можете и фотографисати па нам слати фотографије путем друштвених мрежа.

Кампања „Постани задужбинар Косова и Метохије“ се реализује кроз пројекат подржан од стране Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону Министарства спољних послова Републике Србије, којима упућујемо велику захвалност на дугогодишњој сарадњи и подршци.

Такође важан дио кампање ће бити и промовисање трајног хуманитарног броја 17766, а сва средства прикупљена на овај начин упућена су у Задужбину за Косово и Метохију.

Задужбина за Косово и Метохију је оправдала наша очекивања и постала трајна и жива Задужбина. Она је доказ да Срби у Републици Српској и Федерацији Босне и Херцеговине имају свијест о интегритету српског идентитета, о духовном и културном јединству Срба без обзира на географску и административну подијељеност. Својим активностима, Задужбина за Косово и Метохију доприноси очувању и снажењу свијести о заједништву, јачању националног идентитета и повезивању Срба у добротворном раду и помагању онима којима је помоћ најпотребнија.

Захваљујемо на подршци и сусретљивости LED Media тиму који су нас подржали у овој кампањи.

Позовите и ви 17766 и постаните задужбинари Косова и Метохије!