„Играј за Косово и Метохију“ – Трећи добротворни турнир у стоном фудбалу

Србско сабрање Баштионик и Хуманитарна организација „Сви за Космет“ из Београда Вас позивају да учествујете на ТРЕЋЕМ ДОБРОТВОРНОМ ТУРНИРУ У СТОНОМ ФУДБАЛУ. Сав приход од турнира намијењен је за куповину зимске обуће дјеци на Косову и Метохији.

Котизација по екипи је 10 КМ. Пријаве и информације за учешће на турниру можете добити у Књижари-галерији „Ризница“ Бања Лука, путем и-мејл адресе info@bastionik.org и на бројеве телефона 051/211-802 и 065/792-341.

Турнир ће се одржати у Бањој Луци – Музички павиљон „СТАКЛЕНАЦ“ (парк „Петар Кочић“) у суботу 30.10.2021. са почетком у 18.00 часова.

 

 

За прве три екипе обезбијеђени су пехар, медаље и симболичне награде.

Турнир ће се одржати уз придржавање и поштовање свих епидемиолошких мјера и препорука па је у складу с тим број такмичарских екипа ограничен.

Позивамо све вас који нисте у могућности да присуствујете овом добротворном догађају да дате свој допринос и подршку Србима на Косову и Метохији, нарочито дјеци са Косова и Метохије. Њима је наша помоћ и подршка најпотребнија.

Ваше прилоге можете уплатити на жиро-рачун или у сједишту Баштионика (Књижара-галерија „Ризница“ Бања Лука, хотел „Видовић“).

Кутија за добровољне прилоге биће постављена на дан турнира у „Стакленцу“.

НЕМА ПРЕДАЈЕ!