Почела Васкршња добротворна акција „Будимо људи“ 2022.

Обавјештавамо све људе добре воље да прикупљање помоћи у Васкршњој
добротворној акцији „Будимо људи“ траје од 4.4. до 23.4.
Вријеме кризе се наставља, а на испиту је, као и увијек, наша љубав према ближњем.
Најугроженијима међу нама је подршка најпотребнија, а то су породице са више дјеце, самохрани родитељи, старачке породице и болесни.
Стога управо за њих прикупљамо помоћ у храни (брашно, уље, тјестенина, рижа, пасуљ, конзервирана храна, сухомеснати производи, слаткиши…), средствима за хигијену и новцу.
Новчана средства, у оквиру својих могућности (један пакет помоћи кошта око 80,00 КМ), можете уплатити по сљедећим инструкцијама:
– прималац: Србско сабрање Баштионик, Бањалука
– жиро рачун: 567-241-27000282-31
– сврха: Прилог за акцију „Будимо људи“
– или путем ПејПал налога, са назнаком За акцију „Будимо људи“

Такође, свој прилог можете оставити у једној од наших кутија које се налазе у многим православним храмовима, угоститељским и трговачким објектима, као и у сједишту Баштионика (књижара „Ризница“, хотел Видовић, Јеврејска бб).

За детаљнији договор око преузимања и превоза помоћи у намирницама и уколико имате неки приједлог или су Вам потребне додатне информације, јавите нам се на један од телефонскх бројева: 051/211-802, 065/526-873, 065/792-341 или електронском поштом на info@bastionik.org.

У досадашњим акцијама, а захваљујући вашим прилозима, уручили смо преко 1200 пакета ближњима – нејакима, сиромашнима, старима и болеснима.
Покажимо се достојни благослова и ријечи патријарха Павла, ријечи које најсажетије објашњавају суштину вјере и живота – „Будимо људи“.