Баштионику уручено вриједно признање

Приликом боравка на Косову и Метохији 26.4.2018. љ.Г., на свечаном ручку у Грачаници уприличеном поводом отварање фарме за узгој свиња, владика Рашко-призренски и Косовско-метохијски Теодосије представницима нашег удружења је уручио високо признање за досадашњи рад и труд. 
Грамату, „за делатну љубав према Светој Цркви и за несебичну помоћ указану Народним кухињама Епархије рашко-призренске на Косову и Метохији“, из руку епископа Теодосија примио је предсједник Србског сабрања Баштионик Предраг Адамовић.

Велико признање које нам је уручено представља изузетну част, понос али и обавезу да истрајемо на уском и трновитом путу, путу истине, правде и родољубља.
Грамата припада не само нама, активистима Баштионика, већ и свим појединцима, групама, удружењима, предузећима, знаним и незнаним који су својим прилозима, посредством Баштионика и кроз наше добротворне акције, годинама уназад помагали и помажу наш народ на Косову и Метохији. С правом можемо рећи да је грамата дар народу Републике Српске!

ДОГОДИНЕ У ПРИЗРЕНУ!

Фотографије:
– Епархија Рашко-призренска
– Баштионик