Почела 11. Васкршња добротворна акција „Будимо људи“

Обавјештавамо све људе добре воље да Баштионик и ове године организује прикупљање помоћи за најугроженије међу нама: породице са више дјеце, самохране мајке, старачке породице и болесне.

Управо за њих, желећи да им бар мало уљепшамо наступајући Васкрс, прикупљамо помоћ у храни (брашно, уље, тјестенина, рижа, пасуљ, конзервирана храна, сухомеснати производи, слаткиши…), средствима за хигијену и новцу.

Позивамо вас, да у оквиру својих могућности помогнете бар једноме од њих, један пакет помоћи кошта око 100,00 КМ).

Уплате вршити по сљедећим инструкцијама:
– прималац: Србско сабрање Баштионик, Бањалука
– жиро рачун: 567-241-27000282-31
– сврха: прилог за акцију „Будимо људи“
– или путем ПејПал налога, са назнаком: за акцију „Будимо људи“

Такође, свој прилог можете оставити у једној од наших кутија које се налазе у многим православним храмовима, угоститељским и трговачким објектима, као и у сједишту Баштионика (књижара „Ризница“, хотел Видовић, Јеврејска бб, Бањалука).

За детаљнији договор и додатне информације позовите 051/211-802 и 065 836 181 или пишите на budimo.ljudi@bastionik.org .
Овогодишња Васкршња акција траје од 01.04. до 24.04.2023. године.

У досадашњим акцијама, захваљујући вашим прилозима, уручили смо преко 1400 пакета нејакима, сиромашнима, старима и болеснима.
Покажимо се достојни благослова и ријечи патријарха Павла, ријечи које најсажетије објашњавају суштину вјере и живота – „Будимо људи“.

САМО ДЈЕЛА ЉУБАВИ ОСТАЈУ